Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Service

Είμαστε διαθέσιμοι για να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε βλάβη του κινητού σας. Εάν το να μας επισκεφθείτε, φαντάζει αδύνατο, μπορείτε να μας αποστείλετε τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν με courier. Εάν πάλι επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε, διαθέτουμε καταστήματα στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Η ομάδα τεχνικών ired αποτελείται από εξειδικευμένους αδειούχους τεχνικούς, ικανοί να επαναφέρουν σε λειτουργική κατάσταση το κινητό σας. Είναι πραγματικά οι κορυφαίοι σε επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και κινητών τηλεφώνων.

Διαγνωστικός έλεγχος

Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή σας, θα πραγματοποιήσουμε σχολαστικό διαγνωστικό έλεγχο 24 σημείων στις βασικές λειτουργίες του κινητού σας τηλεφώνου. Έτσι θα έχουμε πλήρη εικόνα από την κατάσταση του τηλεφώνου σας, επιβεβαιώνοντας επιπλέον την πηγή των συμπτωμάτων. Θα ακολουθήσουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και μετά την ολοκλήρωση της επισκευής, ώστε να επιβεβαιώσουμε την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά

Χρησιμοποιούμε για την επισκευή κινητών πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά που υπάρχουν στην αγορά. Κριτήρια για την επιλογή τους, είναι η απόδοση και η αντοχή. Ο λόγος είναι πως επιθυμούμε σε κάθε μας επισκευή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με διάρκεια στο χρόνο.

Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Γνωρίζουμε καλά πόσο πολύτιμη είναι για εσάς η συσκευή γι’ αυτό φροντίζουμε η επισκευή κινητού να γίνει το ταχύτερο δυνατό. Όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την επισκευή του, φροντίζουμε να είναι σε απόθεμα, ώστε κάθε επισκευή να γίνεται επιτόπου.

Εγγυημένες υπηρεσίες

Κάθε επισκευή κινητού που ολοκληρώνεται στα καταστήματά μας, καλύπτεται πάντα από εγγύηση καλής λειτουργίας και ανταλλακτικών που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Πανελλαδική κάλυψη

Τις ασύγκριτες υπηρεσίες μας μπορούμε να σας τις προσφέρουμε είτε βρίσκεστε στην περιοχή της Αττικής είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η αποστολή και η παράδοση είναι δωρεάν για την αποστολή κινητού με την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε.

Άμεση επικοινωνία

Για κάθε απορία ή ερώτηση σχετική με την επισκευή κινητού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα τηλεφωνικά ή μέσω μηνυμάτων στο Live Chat. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Οικονομικές τιμές

Τις ποιοτικές μας υπηρεσίες έχουμε φροντίσει και τις προσφέρουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Στο ired πραγματοποιούμε τις πιο συμφέρουσες επισκευές κινητών τηλεφώνων.